Stoelmassage

Stoelmassage ook wel Bedrijfsmassage.

Wanneer mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen, kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en hun omgeving.

Stoelmassage op de werkplek is de ideale manier om u en uw werknemers te laten ontspannen. Klachten zoals RSI, nek- en spierklachten maar ook hoofdpijn/migraine kunnen voorkomen of juist verholpen worden. De massage duurt 15/20 minuten, het is kort maar krachtig zodat je je weer fit voelt en vol energie.

Door stoelmassage neemt het ziekteverzuim op nek-, rug- en schouderklachten af met gemiddeld 5,5%. Dit betekent dat investeren in stoelmassage zich dubbel en dwars terugbetaald. Daarnaast ervaren werknemers een stoelmassage als een enorm positieve en goede investering.

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage, die gegeven wordt in een speciale ergonomische stoel en wordt gegeven over de kleding heen. Het is een Japanse drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. Stoelmassage werkt preventief, ontspannend 
en verfrissend.

Bedrijfsmassage is altijd per dagdeel te bespreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via contact.